Ajankohtaista

Uudet videomme Youtubessa

Katsokaapa uusimmat viisi videotamme Youtubesta osoitteestamme abgbband. Sieltä löydätte myös tukun vanhempaa matskuamme.

ABGB 2020

Koronatauon jälkeen viimein päästiin keikalle. Esiinnyimme 7.8. hienossa säässä Forssan upealla Piippuaukiolla monisatapäiselle ja iloiselle yleisölle. Kovasti tykättiin. Liki kymmenvuotinen luottobaritonifonistimme Raimo oli mukanamme viimeistä kertaa. Kiitokset ja kumarrus! 14.6. pidettiin ensimmäiset treenit korona-aikana Hykkilä-Lunkaan nuorisoseuran talolla. Samalla videoitiin viisi biisiä, jotka nyt ovat nähtävissä Youtubessa haulla abgbband. Käykääpä tsekkaamassa!  Valitettavasti kaikki kevätkauden keikkamme, kuten hyväntekeväisyyskeikkamme Forssan kirkossa 13.4. jouduttiin perumaan koronaviruksen johdosta..

 

ABGB:n konsertti Forssan Kirkkossa 13.4. peruttu

Hyvä Bändimme Ystävä,

Tässä vakavassa ja harmillisessa tilanteessa myös bändimme haluaa kantaa vastuunsa korona-viruksen leviämisen ehkäisyssä. Tämän johdosta päätimme siirtää Forssan kirkkoon 13.4 suunnittelemamme konsertin myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan tänä vuonna. Palaamme asian, kun tilanne Suomessa on ohitse.

Koronasta huolimatta, hyvää kevättä kaikille!

Parhain terveisin ABGB!

ABGB 20 VUOTTA 2019

Viimeksi 22.9. esiinnyimme Forssan torilla kaupunkisuunnistuksen SM-kisoja tahdittamassa. Paikalla oli ennätysyleisömme, noin 3.000 urheilijaa, huoltojoukkoja ja tapahtuman  seuraajia. Mahtava tunnelma, jota taitava kuuluttaja ja me osaltamme nostatimme! Bändin uusina puhallinryhmän jäseninä ammattitaidolla, vain yhden harjoituskerran jälkeen foneja soittivat Jaakko Heikkilä ja Timo Lankinen. Myös Henrika palasi takaisin lauluun lavalle tauon jälkeen. Hienoa, että saatiin heidät mukaan! Tätä ennen esiinnyimme 9.8. pienen kesätauon jälkeen Viher- ja ympäristörakentajien juhlassa upeissa Vanajan linnan puitteissa ensin rentoa sisääntulomusiikkia soitellen ja loppuillasta vedimme energisen keikan. Yleisö oli mahtavasti mukana. Salon kesätorilla soitimme 13.6. Yleisöä oli kiitettävästi huolimatta sadesäästä. Hieno tapahtuma ja tauotta huima 1,5 tunnin keikkasetti encoreineen. 11.5. juhlimme 20- vuotistaivaltamme kaveribileissä Forssassa Tetsillä (Teatteritalo). Järjestelyt olivat perinteiset ja tunnelma katos … siis katsomossa. Yllärinä äänimiehemme Kalle K. kävi vetämässä parin biisin (Beat It, Jump)legendaariset VanHalen skittat .. ohhoh!, ja yleisön joukostakin singahti pari stunt esiintyjää. Kahden kaveruksen autotallisoittelusta olemme kasvaneet kymmenkertaiseksi. Aloitimme juhlavuoden maraton treeneillä ja parilla poseerauksella. Vuoden keikkailut saatiin alkuun 9.3. Fokopon 50 v. juhlagaalassa. ABGB täytti siis 20 vuotta eli aletaan olla aikuisiässä.  Uusi vuosi saatiin käyntiin perinteisesti uusia biisejä hieroen.